-
Du behöver en Flash Player för att kunna se detta
Erland Hagegård, Beethoven Symphony No. 9, 4th movement (starting with alla Marcia)
Beethoven Symphony No. 9, Choral Symphony - 4th movementOde an die Freude (Ode to Joy)Starting with the Tenor Solo (alla Marcia)Lyrics by Friedrich SchillerFrom a concert in Stockholm Conc...
Cujus Animam
Erland Hagegård, tenor
Du behöver en Flash Player för att kunna se detta

Inbokade konserter i dagsläget är:

Inget meddelat2015-07-21 Annedalskyrkan i Göteborg
Monique Brynell och Erland Hagegård i Annedalskyrkan, Göteborg där dom sjöng, inte bara för utan också tillsammans med en en publik som hänfördes av ljuv musik. Förutom underbara duetter sjöng Monique "Summertime" med kristallklara toner, lena som sammet och Erland sjöng sin egen version av Kents låt "Utan dina andetag" på ett sätt som fick håret att resa sig på våra armar. En fullsatt kyrka fick naturligtvis dom båda att sjunga ett extranummer i form av duetten "Sommarnatt". Att dessa världsstjärnor inte längre skulle vara "aktiva" är en myt ty redan om några veckor väntar Tyskland på dessa fantastiska sångare.
 Efter konserten hade vi en mycket trevlig stund tillsammans på en utav Göteborgs restauranger där vi sjöng fyrstämmigt samtidigt som vi njöt av den goda maten.För vidare information om Erlands bakgrund och aktualiteter klicka på länken nedan:


Tisdagen den 11 oktober 2016 hade vi förmånen av att ha dessa båda på besök i Herrljunga kyrka under rubriken "Säg det i toner"! Det blev en bejublad stund där dom båda fick dom flesta att sjunga med men även bjöd på dom solon och duetter vi länge väntat på att få höra. Efter samlingen i kyrkan bjöds på lunch i Kyrkans hus där en fullsatt sal fick höra ytterligare sånger. En dag vi som var med kunde glädjas åt och hoppas det blir en repris på. Tack Erland och Monique!

Site Builder drivs av  Vistaprint